Ekologické a levné svícení

30. 6. 2018
Ekologické a levné svícení

Asi nikomu z nás se nechce vyhazovat peníze oknem zbytečně, ať už je to za cokoli. Tím méně za věc, kterou používáme denně, jako je třeba svícení. Jelikož sluneční světlo nám během dne neposkytuje dostatečně dlouhý čas na naši práci či zábavu, musíme jej nahrazovat umělým osvětlením. Existuje celá řada různých typů osvětlení, které se běžně používají. Stále spousta lidí svítí obyčejnými žárovkami, i když jejich životnost je značně omezena a jejich účinnost dosahuje pouze 20 %.
 

Dalšími oblíbenými svítidly jsou často zářivky, šetřivé žárovky a v poslední době se začínají prosazovat také LED svítidla. LED žárovky představují přelomovou technologii, jejich životnost se nezkracuje v případě, že svítidlo často zhasínáte, dosahují vysoké svítivosti i při minimální spotřebě elektrické energie a jsou tedy velmi úsporné. Na trhu se prodávají LED žárovky e27 a spousta dalších s různou velikostí závitu a s různým počtem LED čipů, které se starají o samotnou produkci světla a samozřejmě také cenou a životností. Proto je důležité spolehnout se na osvědčeného dodavatele.
 

Chystáte-li se vybavovat váš byt svítidly, myslete ekologicky a úsporně a zvolte LED žárovky od LED7.cz. Jedná se o internetového prodejce LED svítidel, který nabízí široký sortiment LED žárovek. Nyní zde můžete nakoupit s akční slevou 15 % na celý nákup. Nakoupíte-li navíc alespoň za 1000 korun, nebude se vám účtovat žádná doprava. Nestojíte o drahé poštovné? Potom si můžete svoje zboží vyzvednout osobně na některém z mnoha odběrných míst sítě Uloženka.cz.

Pokud si nevíte rady s výběrem té správné LED žárovky, nechte si poradit. LED7.cz má k dispozici neustále vysoce kvalifikované odborníky v oboru svítidel a osvětlení, kteří vám rádi poradí s výběrem optimálního typu osvětlení pro vaši místnost. Navštivte proto i vy internetový obchod LED7.cz a pořiďte si zde vysoce kvalitní a přitom nejlevnější LED žárovky do vašich svítidel.

Získejte nyní slevu 15 % na LED žárovky, váš slevový kód je: 285NWB

Nejnovější články