EcoCity Malešice

30. 6. 2018
EcoCity Malešice

Lidé, kteří nežijí v Praze se obvykle dělí do dvou skupin. Jednu tvoří ti, kteří by v Praze nikdy žít nechtěli, druzí by chtěli moc, ale nemají na to prostředky. Nebo si to alespoň myslí. Nicméně v současné době probíhá v Praze, především na periferiích, výstavba nových bytových i rodinných domů, kde jsou ceny bytových jednotek více než příznivé. Jedná se o okrajové části Prahy, často jsou to třeba byty Malešice, které nabízí velmi příjemné prostředí pro bydlení.

 

Samozřejmě je důležitý samotný dům nebo byt, musí vám vyhovovat jeho orientace a rovněž dispozice. U nových projektů nebývá problém s vybavením bytů, to je velmi moderní, z prvotřídních materiálů. Interiéry jsou obvykle řešeny tak, aby byly vzdušné, světlé a prostorné, aby se v nich dobře bydlelo. Důležité jsou také spotřeby energií, moderní bytové jednotky jsou stavěny s tím, aby byly nízkoenergetické a šetřily proto maximálně vaše výdaje za energie.

 

Při koupi bytu však nejde pouze o samotnou nemovitost, ale také o lokalitu. Důležitá je občanská vybavenost v okolí, dostupnost do centra nebo naopak ven z města, většinu lidí zajímá, zda je odtud blízko do přírody, kam si mohou zajít na večeři nebo zda je v blízkosti škola či mateřská škola. Pro dalšího je rozhodující sportovní vyžití, někdo vyžaduje bohaté kulturní možnosti, proto je důležité zjistit si předem veškeré možnosti. Praha 10 Malešice nabízí naprosto vše, co potřebuje běžný český člověk k životu. V blízkosti jsou veškeré obchody, úřady, sportovní a kulturní centra, školy a samozřejmě parky a dětská hřiště. Dbá se zde velmi na ekologii, ne nadarmo se nové výstavbě říká EcoCity Malešice.

 

Byty Praha 10 jsou vhodné pro každého, bude se zde líbit mladým párům, jednotlivcům, rodinám s dětmi i starším občanům. V Malešicích se nachází novostavby, určené pro všechny věkové kategorie. Neváhejte a přijďte se podívat i vy na místo pro moderní bydlení EcoCity Malešice na Praze 10.  

Nejnovější články