Doma je vždy příjemně

30. 6. 2018
Doma je vždy příjemně

Udržet doma příjemnou teplotu a svěží vzduch není v zimě žádný zvláštní problém. Prostě si zatopíte, aby vám bylo teplo, a trochu vyvětráte, aby se dovnitř dostal čerstvý vzduch, a je to. V létě to však může být mnohem složitější.

 

Obzvlášť v parných dnech není jednoduché udržet doma chladné klima. Zejména ve velkých městech, kde z nahřátých ulic teplo sálá ještě dlouho do noci a byty se podobají skleníkům, je nezbytné situaci efektivně řešit. Někteří si pořizují různé větráky, které sice vzduch rozpohybují, avšak ochlazení nepřinesou. Možným řešením jsou mobilní klimatizace, ty jsou však málo efektivní, spotřebují poměrně dost energie a bývají hodně hlučné. Proto se mnohem lepším řešením zdá být interiérová klimatizace Daikin, která se jednoduše zabuduje do zdi a která vám zajistí dostatečně příjemné klima pro bydlení.

 

Klimatizační jednotka Daikin Emura je unikátní klimatizace vyrobená u nás v České republice. Vedle nízké hladiny zvuku se pochlubí značnou energetickou úsporou, řadí se do energetické třídy A+++ a zajistí vám tedy dramaticky nižší spotřebu energie než jiné výrobky. Klimatizace Daikin Emura je vybavena sofistikovaným filtrem s apatitem titanu, ten váže prachové částice ze vzduchu, rozkládá pachy a zamezuje také množení bakterií a virů, můžete se tedy spolehnout vždy na čistý vzduch.

 

Máte špatné zkušenosti s proudem studeného vzduchu z klimatizace, díky kterému jste již několikrát skončili s angínou? Klimatizace Daikin Emura je vyrobena tak, aby se proud vzduchu z jednotky šířil svisle i vodorovně, díky tomu rovnoměrně cirkuluje vzduch po celé místnosti. Klimatizační jednotka navíc brání foukání vzduchu přímo na tělo. Můžete se spolehnout na inteligentní režim, který zjistí, zda se v místnosti nachází lidé. Pokud ano, proud vzduchu se nasměruje do jiné zóny místnosti. Daikin Emura je však nejen inovativní a inteligentní, vyznačuje se navíc stylovým designem, který skvěle doplní každou místnost.

Nejnovější články