Od deštníků až po slunečníky

30. 6. 2018
Od deštníků až po slunečníky

Také vy si potrpíte na skutečnou kvalitu s nádechem luxusu, za kterou jste ochotni si klidně i připlatit? Nekvalitní aušusové výrobky přece nemohou nikoho bavit, když nic nevydrží. Vezměte si třeba obyčejný deštník, nosíte ho v kabelce, abyste se mohla schovat, kdyby náhodou pršelo, jenže co se stane, když prší a fouká vítr? Běžný deštník přežije jeden poryv větru, možná dva a při třetím se otočí a přitom si ohne nebo rovnou zlomí polovinu vzpěr. Holové deštníky jsou o něco pevnější a víc vydrží, ovšem jsou poněkud neskladné. Pravděpodobně takový deštník nebudete nosit každý den v ruce. Chcete-li skutečnou ochranu před deštěm a ne jen jakýsi "lopuch", navštivte firmu Doppler, která se zabývá výrobou deštníků již od roku 1947.

 

Zkušenosti, technický pokrok a také nejnovější materiály přispěly k vyvinutí spolehlivé konstrukce deštníků pro každou příležitost a pro každého. Firma Doppler nabízí skládací i holové deštníky, mechanické i automatické varianty s garancí až 5 let. Větší formou deštníků jsou zahradní slunečníky, zásadní rozdíl je ve velikosti a samozřejmě materiálu. Slunečníky musí být odolné především slunečnímu záření, dále také větru a vyblednutí. Slunečníky Doppler mají dlouhou životnost, vyznačují se kvalitní konstrukcí a jednoduchou obsluhou.

 

A co většinou patří pod pořádný slunečník? V létě je místo pod slunečníkem určeno pro relaxaci a chvíle odpočinku, naleznete zde proto zahradní nábytek. Můžete vybírat z mnoha variant, firma Doppler vyrábí zahradní nábytek z umělého ratanu, dřeva, oceli i hliníku. Stačí si vybrat styl, který se bude hodit na vaši terasu, zahradu či balkon. Jen pamatujte, že ne všechny materiály snesou rozmary počasí. Pořiďte si jednotlivá křesla, stůl či lehátka nebo vsaďte na již hotovou sestavu zahradního nábytku. Doppler, to jsou deštníky, slunečníky i zahradní nábytek v té nejvyšší kvalitě.

Nejnovější články