Lehátko zahradní a možnosti, kam se hodí

30. 6. 2018
Lehátko zahradní a možnosti, kam se hodí

S naší zahradou jako takovou dnes může souviset skutečně velmi bohatá nabídka různých doplňků. Pokud budeme konkrétní, je to třeba možnost koupě zahradního nábytku. A právě do tohoto segmentu se řadí také dnes tolik oblíbené a vyhledávaná lehátko zahradní. Pokud i vy uvažujete nad jeho koupí, přinášíme vám hned několik tipů, které vám řeknou, kam se lehátka zahradní hodí a proč je využívat.



Ideální na běžný odpočinek

 

Ano, první možnost je spojena právě s odpočinkem na vaší zahradě. Nemusíte nutně ležet na dece na zemi, nebo třeba využívat méně pohodlné židle. Lehátka zahradní na Kokiskashop jsou totiž mnohem lepší variantou, a to s ohledem na celkovou pohodlnost. I proto jsou dnes lehátka velmi vyhledávaným sortimentem právě ve chvíli, kdy zahradu nemáte nutně jenom na práci, ale využíváte ji také v souvislosti s tím, že si na ní jednoduše odpočinete. A v takovém případě může být to klasické, stejně jako skládací lehátko skvělou volbou. V podstatě ho můžete umístit kamkoliv do prostoru vaší zahrady, na téměř libovolný povrch. Poté už se stačí jenom natáhnout a užívat si příjemných zvuků přírody.


Lehátko zahradní - k bazénu to nejlepší

 

Máte na své zahradně bazén? Pokud je tomu tak, rozhodně je lehátko plážové volbou, na kterou nesmíte zapomínat. K bazénu neodmyslitelně patří, a to ať už máte variantu nadzemní, nebo zapuštěnou. Dnes jsou lehátka k bazénu velmi oblíbeným sortimentem na trhu. Z jakého důvodu? Jelikož jsou skvělou volbou pro každého, kdo se chce například opalovat. Stejně tak jsou možností, jak se můžete po vykoupání v chladnější vodě opět nahřát na slunci. Takové plážové lehátko skládací je zkrátka vždy připraveno hned u okraje bazénu na to, abyste se na něm pohodlně uvelebili a užívali si kombinace čisté vody vašeho bazénu a nádherných slunečních paprsků.


Nezapomínejte na kvalitu

 

Pokud vybíráte lehátka právě k vašemu bazénu, doporučujeme zaměřit se především na kvalitnější varianty. Pamatujte, že s jejich používáním je spojeno to, že dochází mnohem více k výskytu vlhkosti, která může mít vliv na celkovou životnost. Pokud však nehledáte zahradní lehátko polohovací vyrobené z plastu, můžete zvolit třeba i odolný umělý ratan. Pokud je volbou dřevo, nezapomínejte na jeho správnou impregnaci a pravidelné ošetřování. Jedině tak mu voda zaručeně vadit nebude.


Na váš balkon, ale i terasu

 

Když hledáme zahradní lehátka výprodej, nemusíme vždy myslet jenom na to, že je budeme využívat právě v oblasti naší zahrady. A to ať už u našeho domu, nebo třeba v zahrádkářské kolonii. Měli bychom myslet také na to, že je můžeme umístit i jinam. Skvělou volbou jsou třeba terasy, kam se hodí jak výše zmíněné dřevo, tak i lehátko plastové. Zde lze pohodlně odpočívat po večeři, nebo zde třeba také snídat. A to vše na vašem lehátku. Odpustit si danou siestu však nemusíte ani v případě, kdy bydlíte v panelovém domě s balkonem. I sem se může polohovací lehátko hodit. Při výběru však zohledněte:

  • Velikost vašeho balkonu
  • Účel použití
  • Odolnost vůči povětrnostním vlivům

 

Skvělá volba i pro vaše hosty

 

Když pořádáte velkou párty s přáteli, zcela určitě je základem dostatek židlí a stolů. Co když ale pořádáte jenom menší příjemné posezení, třeba s vašimi kamarádkami, nebo kamarády? I zde mohou polohovací zahradní lehátka přijít vhod. Není nic příjemnějšího, než si lehnout na stylové polstrování, vzít do ruky koktejl nebo pivo, nasadit sluneční brýle a takto stylově a přitom jednoduše komunikovat s ostatními. Že vás to láká? Konkrétní sortiment můžete koupit kdykoliv. Neváhejte a buďte tak připraveni na první jarní dny, které se mohou dostavit.

Nejnovější články