Podivuhodný svět světel Foscarini

30. 6. 2018
Podivuhodný svět světel Foscarini

Design patří ke každodennímu životu, nejen do magazínů o bydlení apod. A vášeň pro design je patrná už při letmém pohledu na svítidla Foscarini. S každým dalším pohledem si budete více a více uvědomovat, že stojíte tváří v tvář něčemu jedinečnému… Proč podlehnout kouzlu svítidel Foscarini? Zapomeňte na racionální důvody, vsaďte na svou intuici, která vám pomůže vybrat originální dekorační svítidlo, které dokonale vyjádří vaši osobnost!
 

Konec stereotypům, chvála fantazii


Svítidla tak vzdálená od stereotypů a zažitých představ o designu. To je značka Foscarini, která ztělesňuje jen to nejlepší ze současného italského designu. Historie tohoto ateliéru sahá do roku 1981, kdy světlo světa spatřilo první originální svítidlo. A od té doby se neutuchající představivost postarala o neustále stoupající oblibu této inovátorské značky. Není se čemu divit, že i oceňovaní designéři rádi spolupracují s tímto ateliérem, který je stále otevřený novým výzvám a pohledům.
 

Jednoduché, klasické linie jsou střídány netradičními tvary. Experimenty nekončí však ani souvislosti s materiály. Přesto se však designová svítidla drží současných minimalistických trendů, což umožňuje jejich rozličné zakomponování do interiéru i exteriéru.
 

Od malé lampičky na noční stolek

Že na malé stolní lampičce není příliš mnoho prostoru pro kreativitu a inovace? Pak právě dekorativní svítidla Foscarini vás vyvedou z omylu! Malá stolní lampa se postará nejen o decentní osvětlení, ale v podání značky Foscarini se jedná o působivý designový doplněk, který směle nahradí bytovou dekoraci apod.
 

Přes nepostradatelné stropní svítidlo

I v oblasti stropních svítidel, všestranných stojacích lamp a venkovního osvětlení má ateliér Foscarini rozhodně co nabídnout. Jednoduché, leč velmi elegantní a nadčasové tvary svítidel mají své nezastupitelné místo v každém interiéru. Vydat se cestou netradičních geometrických tvarů, nebo odvážných, výrazných barev? To může být při pohledu na svítidla Foscarini vskutku obtížná volba…

 

Až po jedinečnou světelnou instalaci

Hranice mezi tradičním a moderním designem se ještě více stírají v rámci originálních světelných instalací. Ty by však neměly být pouze designovou záležitostí, neméně důležitá je jejich uživatelská přívětivost a funkčnost, což svítidla Foscarini beze zbytku naplňují.

 

Ceníte si v rámci interiérového designu představivosti a fantazie? Potom vás designová svítidla rozhodně nezklamou. Zapomeňte na stereotypy a tradiční svazující představy o tom, že stropní svítidlo a další nezbytné lampy nesmí vybočovat z šedého průměru… To v případě svítidel Foscarini, která sbírají jedno designérské ocenění za druhým, opravdu nehrozí!

Nejnovější články