• Svítidla na psací stůl

    12. 2. 2022 Čtěte více...

    Psací stůl najdeme zpravidla v každé kanceláři, ale i dětském pokoji. Obvykle se zde odehrávají činnosti jako čtení, psaní domácích úkolů, kancelářské práce či podobné činnosti, které vyžadují dobré osvětlení, aby se zamezilo zhoršování zraku. Proto je nezbytné vybavit psací stoly kvalitním osvětlením. Pro osvětlení běžných psacích stolů se používají stolní lampy.

  • Řecký olivový olej nesmí chybět na žádném svátečním stole

    11. 3. 2021 Čtěte více...

    Máte před sebou rodinnou oslavu, narozeniny nebo významnou událost a pátráte v paměti po nějakých zajímavých receptech a kulinářských specialitách, jimiž zvládnete hravě oslnit širokou společnost? Pokud ale máte dobré suroviny, jistě se vám něco zajímavého podaří. Dejte příležitost zemi, ve které vzniká špičkové víno, kde milují propečené maso nebo čerstvý jogurt a nešetří olivovým olejem, protože právě ten je alfou a omegou jejich kuchyně. Byla by proto škoda jej opomíjet, zvláště pokud se letní dovolená na Krétě nebo v Athénách skutečně vydařila…

  • Zútulněte království vašich dětí!

    12. 6. 2020 Čtěte více...

    Do jaké postele chcete každý večer ulehat? Realistické motivy nebo jednodušší provedení? Výrazné barvy nebo neutrální? Světové metropole pro milovníky cestování, roztomilá zvířátka pro dívky, nebo silné stroje pro chlapy všech věkových kategorií. Ideální dárek pro vaše děti i pro vás samotné. Přehozy na postel dokážou změnit pokoj a mile překvapit ty nejmenší, kteří milují výrazné motivy a barvy. Na své si přijdou ale i ti starší, kteří chtějí volbou designu svého pokoje ukázat své zájmy.

  • Půjčte si dodávku

    20. 5. 2019 Čtěte více...

    Už se stalo i vám, že jste potřebovali převézt větší náklad, než se vejde do zavazadlového prostoru vašeho automobilu? Není to příjemné, musíte jet víckrát, což nejen stojí peníze, ale je to také časově náročné. Pokud se stěhujete či pořádáte akci pro více lidí, můžete si pořídit dodávku. Samozřejmě tím nemyslíme, abyste si ji koupili, když ji využijete dvakrát do roka. V takových případech je výhodné si ji jednoduše půjčit.

  • Tapety v přírodním stylu

    3. 8. 2018 Čtěte více...

    Nedávno jsem si pořídila nový byt a dala se do jeho rekonstrukce. Začala jsem od podlahy, ty už mám všude hotové. Nyní přišel čas na stěny. Docela dlouho jsem přemýšlela, jestli pokoje vymalovat nějakými barvami, aby nebyly jen stroze bílé. Nakonec jsem dospěla k rozhodnutí, že nejlépe budou stěny vypadat s bílou v kombinaci s tapetou. Tapety jednak zakryjí různé nedostatky stěn a také je poměrně rychle hotovo. Z tapetování není zdaleka tolik nepořádku jako z malování a v nabídce je velké množství nejrůznějších dekorů, takže si člověk vybere skutečně přesně to, co se mu hodí do interiéru.

  • Podivuhodný svět světel Foscarini

    30. 6. 2018 Čtěte více...

    Design patří ke každodennímu životu, nejen do magazínů o bydlení apod. A vášeň pro design je patrná už při letmém pohledu na svítidla Foscarini. S každým dalším pohledem si budete více a více uvědomovat, že stojíte tváří v tvář něčemu jedinečnému… Proč podlehnout kouzlu svítidel Foscarini? Zapomeňte na racionální důvody, vsaďte na svou intuici, která vám pomůže vybrat originální dekorační svítidlo, které dokonale vyjádří vaši osobnost!

  • Co je Vzdušín.cz

    30. 6. 2018 Čtěte více...

    Ovzduší je to nejcennější, co v bytech i domech máme, je důležité udržovat jej zdravé a se správnou vlhkostí, abychom i my byli zdraví. Proto je tu internetový obchod Vzdušín.cz, kde si můžete nakoupit nejrůznější přístroje na úpravu ovzduší ve vašem obydlí.

     

     

  • Vybíráme vodovodní baterii do kuchyně

    30. 6. 2018 Čtěte více...

    Kuchyň je jednou z nejdůležitějších místností v každém bytě i domě. Zde se dějí ta kouzla, při kterých vzniká každodenní i sváteční menu. Aby vše v kuchyni běželo hladce, je třeba mít řádné vybavení. Vedle běžných kuchyňských spotřebičů je třeba brát v úvahu rovněž dřez a kuchyňskou baterii. I když už neumýváte ručně denně spousty nádobí, protože máte zajisté myčku, potřebujete mít v kuchyni dřez na oplachování potravin apod. Jak tedy nejlépe vybrat kuchyňskou baterii?  

Nejnovější články